M-Use

Welkom bij M-use

Multimedia is niet meer weg te denken uit onze voertuigen. Wat vroeger ondenkbaar en onbetaalbaar was is nu bereikbaar voor het grote publiek. De bestuurder wil tegenwoordig zijn of haar voertuig voorzien van een scala aan multimedia accessoires. Digitale televisie in de auto op het originele scherm in het dashboard, of achteraf ingebouwde videoschermen. Maar wat te denken van achteruitrijcamera’s en parkeersensoren om het inparkeren zo makkelijk mogelijk te maken.

Onze website geeft u een overzicht van de productgroepen die m-use biedt om de berijder en de passagiers zo comfortabel mogelijk te maken.

Over M-Use

m-use staat voor ‘amuse’, amuseer je, vermaak. Dit is terug te vinden in ons assortiment dvd-en videospelers en Car Tv. De ‘m’ staat ook voor mobiel en multimedia; alle oplossingen om het comfort in het voertuig te vergroten. Laat u verrassen door de diversiteit aan oplossingen die ons m-use assortiment te bieden heeft.

M-Use

Producten

beeld

Nieuw

Onder dit hoofdstuk vindt u de allerlaatste aanvullingen die ons m-use pakket te bieden heeft. Kijk regelmatig want de ontwikkelingen gaan snel.

M-Use